Най–добрите хора правят най–добрия екип  

Зад първокласните услуги, на които се радват нашите клиенти, стоят добре координирани екипи от професионалисти. Те ще ви помогнат да станете уважаван експерт в бранша. Предлагаме широк кръг от обучения и възможности за личностно развитие в България и в чужбина. Семейните корени на компанията допринасят за приятелската атмосфера  на работното място.

В момента попълваме следните позиции:

Employee Benefits Business Development Manager
 

Интересувате ли се от нашата оферта? Можете да ни изпратите своята професионална автобиография на info@renomia.bg.

Историята на RENOMIA 

Историята на RENOMIA е история за голям успех, изграден на познаването и разбирането на естеството на услугата.

Професионалното консултиране, експертизата и задълбоченото разбиране на дейността на клиентите ни помогнаха да изградим позицията си на водещ застрахователен брокер в Централна и Източна Европа с глобално присъствие.

Нашето вдъхновение, креативност, единство и постоянна работа са двигател на продължителния ни успех и разширяване в България и чужбина. Същевременно, запазваме семейния характер и ценности на компанията, основана през 1993.

Jiřina Nepalová, ředitelka RENOMIA

RENOMIA в цифри

28%

от служителите ни са били с RENOMIA повече от 12 години

2500

служители в седем държави

190

обучения на година

1600 часа

прекарани в доброволчески дейности през 2017

Определихме нашите ценности

Целият екип на групата RENOMIA стои зад нашите пет основни ценности: Добри взаимоотношения, Услуга, Развитие, Ентусиазъм и Надеждност. Те са в основата на нашата ежедневна дейност. Прочетете историята на RENOMIA за да научите повече за нашите ценности и визия.

Hodnoty a vize společnosti RENOMIA

При нас сте на най–добрият адрес

Всички наши офиси са лесно достъпни. В допълнение към достъпния адрес, те предлагат модерна работна среда и услуги, които ще ви помогнат да дадете най–доброто от себе си на клиентите. 

Ще ни откриете в модерни офис комплекси или в красиви исторически сгради, разположени в градския център.

Намерете най–близкия до вас офис в раздел „Контакти“.

Ние сме експерти и новатори

Опитът и професионалното развитие на служителите са от съществено значение за нас. Следваме най–новите тенденции и ангажираме водещи експерти и обучаващи лица от света. Обръщаме се към водещите световни брокери за вдъхновение и споделяме опита си. Нашите специалисти преминават повече от 190 курса и уебинара на година.

Успехът ни се основава и на иновациите. Чрез нашия център по иновации внедряваме нови тенденции в практиката си.

Odborná akce RENOMIA, vlevo Ivo Matuška, ředitel pobočky PRAHA

Възможности за развитие

Обслужване на клиенти

Професионалният Добрият брокер и консултант следватрябва да разбира добре нуждите на клиентите. Нашият Отдел Обслужване на клиенти се стреми да предлага най–добрите услуги спрямо с оглед индивидуалните нужди на клиента и неговото оптимално удовлетворяване.

Продажби

RENOMIA отбелязва растеж с двуцифрен ръсти темпове за последните няколко години. Голяма част от заслугата за това е на нашия Отдел Продажби – хората, които знаят как да изграждат взаимоотношения, да предоставят най–добрите цени и условия, както и притежават отлични презентационни умения. Добри ли сте в създаването на контакти?? ИСъздавате ли добро впечатление и имате ли добри търговски умения? Присъединете се към нашия Отдел Продажби, а ние ще се погрижим успехите ви да бъдат възнаградени.

Уреждане на претенции

Нашитеят Отдели Уреждане на претенции обслужват както стандартни, така и комплексни щети – повече от 65 000 на година, с тенденция за нарастване на броя. Предоставяме ви възможност да станете специалист по уреждане на претенции и предлагаме дългосрочно професионално развитие с нашата цялостна система за професионално обучение. 

Управление на риска

Експертизата на риск мениджърите на RENOMIA е основата на успеха в управлението и контрола на риска, допринасящи за реализирането на икономи от порядъка на милиони на нашите клиенти. Нашият Отдел Управление на риска създава значителна добавена стойност за нашите клиенти. Предлагаме възможности за развитие в областта на индустриалния риск мениджмънт ата сигурност и управлението на околната среда.

Бек офис

Професионализмът и първокласните клиентски услуги са двигател на нашия успех. Нашият бек офис оказва вътрешно съдействие на брокерите. Идеалният кандидат за отдела следва да е надежден, старателен, отговорен и комуникативен. 

Глобални услуги

От своето основаване RENOMIA активно изгражда своите международни взаимоотношения, разширявайки дейността си в чужбина. Гордеем се, че предоставяме услугите си навсякъде по света. Ако сте опитен професионалист, обичате да учите, чувствате се комфортно в международна среда, говорите свободно английски и други езици, очаква ви една интересна кариерна възможност в нашия Отдел Глобални услуги.

Хората в RENOMIA

Pobočková akce ostravského týmu s historickým autobusem Škoda 706 RTO

Ценим нашите служители

  • Професионално обучение: Искате да си развивате професионално – ние искаме да ви помогнем. Предлагаме широк спектър от вътрешни и външни курсове в Република Чехия и в чужбина.
  • И много други придобивки – просто попитайте!

Печелим награди

Ние сме застрахователен брокер на годината за 2016 – вече за трета поредна година.  Нашият основател и директор Иржина Непалова е определена за личност на годината в областта на застраховането за своя извънреден принос към чешката застрахователна индустрия.

Редовно заемаме водещи позиции в различни класации за най–добър работодател и работна среда. През 2016 г. бяхме класирани сред най–добрите 10 Работодатели в Република Чехия и бяхме избрани за Прогресиращ Работодател за региона на Прага

Проявявате интерес? Искате да научите повече? Обърнете се директно към нашия Управител

Моника Минкова
Управител
monika.minkova@renomia.bg
+359 2 870 46 83