Международни застрахователни услуги навсякъде по света

Извършвате дейност извън България? Планирате международно разрастване? Можете да разчитате на RENOMIA навсякъде по света.

Глобални услуги

RENOMIA има Oтдел Глобални услуги, в който работят професионалисти с дългогодишен опит с международните застрахователни пазари и програми.

Управляваме стотици международни програми и говорим осем езика. Членуваме в редица от водещите световни брокерски мрежи – в състояние сме да предоставим най–добрите застрахователни решения съобразно специфичните нужди на нашите клиенти.  

RENOMIA Group
Pobočka RENOMIA Brno poskytující služby na celém světě

Ние обхващаме света...

RENOMIA има офисив дванадесет европейски държави (Чехия, Словакия, България, Румъния, Унгария, Сърбия. Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Полша, Литва, Латвия), но нашата компетентност и опит работят за вас навсякъде по света.

Чрез партньорството си с RENOMIA можете да се възползвате от най–добрите условия, които застрахователният пазар може да предложи, като винаги ще бъдете в тон с новостите. RENOMIA е глобално уважаван застрахователен партньор на ваше разположение.

...но запазваме фокуса си върху региона

Стартирахме RENOMIA EUROPEAN PARTNERS, уникална платформа за услуги, за да предложим на нашите клиенти и клиентите на международните ни партньори обслужване от най–висок клас в Централна и Източна Европа с широко регионално покритие и обхват на услугите.

Учим се от международния опит и тенденции и ги пренасяме в Централна и Източна Европа – ние въвеждаме иновации на регионалния пазар. 
RENOMIA EUROPEAN PARTNERS meeting v Praze

Със своята международна компетентност RENOMIA предлага:

  • професионално съдействие в случай на щета в чужбина
  • достъп до най–конкурентните оферти на глобалния презастрахователен пазар за големи, или специални рискове
  • комплексно международно застраховане (застраховане на търговски кредит и политически риск, застраховане на инвестиции, транспортно застраховане, застраховане при пътуване, както и други застраховки в зависимост от вашите конкретни нужди)
  • достъп до глобално застрахователно покритие за мултинационални корпорации,
  • актуална информация за развитието на глобалния застрахователен пазар и местното законодателство в отделните държави
  • професионално ноу–хау, обучение, международна експертиза
  • международни застрахователни програми, управлявани съобразно с най–добрите международни практики и международно съответствие
  • съдействие при организиране на огледи за оценка на риска в чужбина и участие в тях

Всеки клиент може да се възползват от глобалните услуги на RENOMIA:

Мултинационалните компании

предпочитат да бъдат обслужвани от един партньор навсякъде и да получават еднакъв стандарт на обслужване, прозрачна комуникация и единен достъп на всички пазари.

Регионалните компании,

Са готови да превземат света и търсят партньор, който може да предложи същия стандарт на услугите, с който са свикнали у дома.

Местните компании

също могат да се възползват от международни решения. Чрез партньорството с нас те получават достъп до продукти, които не се предлагат на местния застрахователен пазар.

Имате нужда от застраховане в чужбина или искате да се информирате какво можем да направим за вас в тази насока? 

За контакти

info@renomia.bg
+359 2 870 46 83