Международни застрахователни услуги навсякъде по света 

Извършвате ли своята дейност извън България? Планирате ли международно разрастване? Можете да разчитате на RENOMIA навсякъде по света.

РЕНОМИА има отдел за глобални услуги, в който работят професионалисти с дългогодишен опит с международните застрахователни пазари и застрахователни програми. 

РЕНОМИА има клонове в дванадесет европейски държави (Чехия, Словакия, България, Румъния, Унгария, Сърбия. Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Полша, Литва, Латвия), но нашите компетентност и опит работят за вас навсякъде по света.

Чрез партньорството си с RENOMIA можете да се възползвате от най–добрите условия, които застрахователният пазар предлага и винаги да бъдете в тон с неговото развитие. RENOMIA е уважаван глобален застрахователен партньор във ваша услуга.

Ние управляваме стотици международни застрахователни програми. Член сме на редица от водещите брокерски мрежи–в състояние сме да предложим най–добрите застрахователни решения, съобразени със специфичните нужди на нашите клиенти.

Със своя международен опит РЕНОМИА предлага:

 • професионално съдействие в случай на щета в чужбина
 • достъп до най–конкурентните оферти на глобалния презастрахователен пазар за големи или специфични рискове 
 • комплексно международно застраховане (застраховане на търговски вземания, инвестиции, транспортно застраховане, застраховане при пътуване и други в зависимост от вашите специфични нужди)
 • глобално застрахователно покритие за мултинационални корпорации
 • актуална информация за новостите в глобалния застрахователен пазар и местното законодателство в редица държави
 • професионално ноу–хау, обучение, международен опит 
 • международни застрахователни програми, управлявани в съответствие с най–добрите международни практики и стандарти
 • съдействие за организиране и участие в организиране на оценки на риска на място

Всеки клиент може да се възползва от глобалните услуги на RENOMIA:

 • Мултинационални компании, които предпочитат да бъдат обслужвани от един партньор навсякъде и да получават еднакъв стандарт на услугите, прозрачна комуникация и единен подхад на всички пазари
 • Регионални първенци, готови да превземат света и търсещи партньор, който да им предостави същия стандарт на услугата, който получават у дома
 • Местните предприятия също могат да се възползват от международно решение. Чрез партньорството си с нас те получават достъп до продукти, които не се предлагат на местния пазар.

Имате нужда от застраховане в чужбина и искате да разберете как можем да ви бъдем полезни? Обърнете се към RENOMIA GLOBAL SERVICES

Ние ще ви върнем отговор.

ашите специалисти ще ви предложат решение, обвързано с вашите конкретни нужди.  

За контакт

info@renomia.bg
+359 2 870 46 83

Личните данни ще се обработват само за времето, необходимо за обработване на вашето запитване. Повече информация можете да намерите на страницата „Политика за защита на личните данни“.